dilluns, 22 de juny del 2009

"L'ASCENSIÓ SECRETA" (Música Relacionada # 11): viatge per la música i els psicotròpics en una sessió al Mi Bar


Serapi Soler i Bet Gàrgola són els dos selectors convidats per Gràcia Territori Sonor en la sessió que tanca la segona temporada d'aquest cicle

Noms històrics de l'escena musical

Les exploracions musicals d'aquesta sessió comptaran amb dos guies clarividents: Serapi Soler (històric promotor i agitador cultural, fundador d'Abaixadors 10 i actualment director del cicle Cabaret Hofmann) i Bet Gàrgola (part integrant de projectes com Matavacas, Gàrgola, MU -juntament amb Pau Riba-, Ongo o Lilith). De les seves discoteques particulars sorgiran els ingredients sonors d'una nit plena de revelacions, alteracions perceptives i dimensions alternatives.

La segona temporada del cicle arriba al seu punt final

Amb aquesta sessió, el cicle de Música Relacionada ("dispositiu de música relacionada amb la vida, l'univers i tota la resta") tanca la seva segona temporada. Una temporada en què, per mitjà de la música, s'han explorat territoris tan dispars com la transexualitat, les fòbies, la gastronomia o l'ornitologia, i en què s'ha comptat amb un escamot de selectors eclèctic i entusiasta integrat per agitadors culturals, dissenyadors, artistes plàstics, cuiners, guionistes o videocreadors. El cicle es reprendrà però amb una vetllada especial en el decurs del dispositiu LEM d'octubre.


L'ASCENSIÓ SECRETA (Música i psicotròpics)

Serapi Soler i Bet Gàrgola
Divendres 26 de juny, de 22.30 a 2.30
Mi Bar (Guilleries 6, Gràcia)
Entrada gratuïta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada