dimecres, 16 de setembre del 2009

ECLÍPTICA: MÚSICA CÒSMICA


MÚSICA I OBSERVACIÓ DEL CEL DIVENDRES 25 DE SETEMBRE 2009

Com a finalització de les residències que Nikka i Santiago Latorre han realitzat aquest any a l'Observatori Astronòmic de Castelltallat, us convidem a la festa de cloenda de la primera fase del projecte a la serra de Castelltallat. Els dos artistes han estat treballant durant aquest any en la realització de la senyalització sonora per a un planetari per a invidents. La festa, integrada al programa d'actes de la Festa Major de Castelltallat, consistirà en dos concerts gratuïts: Santiago Latorre (a les 22 hores) i Nikka (a les 23 hores) L'Observatori mantindrà les portes obertes i a més posarà a disposició dels assistents diversos dispositius d'observació a l'aire lliure. Hi haurà servei de bar i entrepans.

ET PORTEM EN AUTOCAR

Si tens el teu propi mitjà de transport, segueix les indicacions que trobarás més abaix. L'Observatori està a 1 h 30 m. de Barcelona. En el cas que no en tinguis, Gràcia Territori Sonor ha previst fletar un autocar.

COM RESERVAR UNA PLAÇA?

Primer has d'escriure un e-mail a: produccio@gracia-territori.com confirmant el nombre de seients de l'autocar que vols reservar, indicant-nos el teu nom i número de telèfon, d'acord amb aquestes condicions:

preu del viatge: 12 €
punt de sortida: Jardinets de Salvador Espriu (Passeig de Gràcia-Diagonal)
hora de sortida: 19 h
arribada a l'Observatori: 20:30 h
tornada: 1:30 h
arribada a Barcelona: 3 h


Eclíptica és una coproducció de Gràcia Territori Sonor i l’Observatori Astronòmic de Castelltallat l’Any Internacional de l’Astronomia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages, Turisme de Castelltallat i l'Agrupació Astronòmica de Manresa.

TORNEN LES IMPRO NITS


Després del parèntesi estiuenc, i aprofitant que el fred sembla començar a treure el cap, Gràcia Territori Sonor reactiva el seu laboratori d'improvisació col·lectiva per a proporcionar-vos l'acurada dosi d'electricitat i energia calòrica. En aquesta ocasió, Aixònoéspànic rep com a convidat a Dj Amsia...

Dj Amsia és un dels agitadors electrònics més interessants d'Euskadi. Febril, intuïtiu i amant de les forces creatives que regeixen el caos, ha format part d'Elvis Terrorista Zen i ha mantingut estretes col·laboracions amb Corsal Desastre, entre d'altres. Punch deconstructiu i de gran immediatesa que contribuirà a intensificar aquest potent trencaclosques sonor...

http://www.ccapitalia.net/reso/zonasonora/djamsia/djamsia.htm
http://www.myspace.com/aixonoespanic