dimarts, 11 d’agost del 2009

DISPOSITIU LEM de TARDOR: A PUNT PER A L'ACTIVACIÓ


Aprofiteu aquestes setmanes de descans estiuenc i estalvieu energies; el Dispositiu LEM 2009 de tardor és a punt d'activar-se!

De l'1 al 17 d'octubre, el LEM us convidarà a encetar inopinats exercicis exploratoris. Big Bands llibertàries, rock lisèrgic, psicoanàlisi sonor, paraparèmia, electrònica trabada amb capil·lars sanguinis i fils de seda i una mirada gens convencional a Polònia de la mà d'alguns dels seus fetillers més insubornables. Això entre d'altres maniobres que, com sempre, tenen la seva base d'operacions en aquell punt massa sovint encegat (i ensordit) en què el caos dóna forma al pensament. I enguany, amb una quantitat de propostes locals que ens fa despertar un sentiment poc emprat en aquests temps: l'optimisme.

Ben aviat podreu consultar el detall de la programació a la nostra web (www.gracia-territori.com). De moment, us deixem pal·ladejant-ne el primer avís per a recordar, a tots aquells a qui la xafogor i les canícules no els desperta l'entusiasme, que el LEM, com la tardor, sempre torna.

BÈSTIA FERIDA · JOCHEN ARBEIT · WOBBLY · VIALKA
KRZYSZTOF KNITTEL · MAREK CHOLONIEWSKI
FREIGHT TRAIN · ZA · QA’A

BANDA D’IMPROVISADORS DE BARCELONA
LA ORQUESTA DEL CABALLO GANADOR
MISALUBA QUINTET DE FUSTA amb CARLES HAC MOR

PROJECTE KALDUK-TEJERO · FARAÓN · AIXÒNOÉSPÀNIC
CARME GARRIGÓ feat. ÀFRIKA MARTÍNEZ · JUAN CREK
ROGER ATROFE · EDUARD FINESTRES · FREENETICS · NÉBOA
FERNANDO LAGRECA · TEXAS SCIFI

NIT MARABUNTA · MÚSICA RELACIONADA · IMPRO-NIT